𝐏𝐨𝐰𝐢𝐭𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐣𝐞𝐬𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐰 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐨𝐰𝐧𝐢 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐳𝐧𝐞𝐣

W sobotę, 23 września przypada pierwszy dzień kalendarzowej i astronomicznej jesieni. Nadejście nowej pory roku stało się okazją dla uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych do obchodów tego wyjątkowego wydarzenia. Nasi młodzi adepci sztuki kulinarnej na zajęciach praktycznych przygotowali wspaniałe dania z wykorzystaniem „darów jesieni”. Na stole zagościły potrawy, m.in. z cukinią, dynią, śliwkami, gruszkami, jabłkami w roli głównej 


. Było pysznie, zdrowo, kolorowo i jesiennie.








Inicjatorami dnia byli: p. Sławomir Sztaba i p. Barbara Zając.
Opublikowano: 23 września 2023 19:21
Kategoria: Aktualności
Zdjęcia:
Wyświetleń: 231