𝐏𝐨𝐰𝐢𝐭𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐣𝐞𝐬𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐰 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐨𝐰𝐧𝐢 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐳𝐧𝐞𝐣

 
W sobotę, 23 września przypada pierwszy dzień kalendarzowej i astronomicznej jesieni. Nadejście nowej pory roku stało się okazją dla uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych do obchodów tego wyjątkowego wydarzenia. Nasi młodzi adepci sztuki kulinarnej na zajęciach praktycznych przygotowali wspaniałe dania z wykorzystaniem „darów jesieni”. Na stole zagościły potrawy, m.in. z cukinią, dynią, śliwkami, gruszkami, jabłkami w roli głównej 🍐🍎🥕🍇. Było pysznie, zdrowo, kolorowo i jesiennie.
🍁 🍂Powitaliśmy jesień.🍁🍂
Inicjatorami dnia byli: p. Sławomir Sztaba i p. Barbara Zając.

Opublikowano: 23 września 2023 19:21

Kategoria: Aktualności

Zdjęcia:

Wyświetleń: 231

Wszelkie prawa zastrzeżone © ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO im. Adolfa Dygasińskiego w Sichowie Dużym

Realizacja: Superszkolna.pl