Uczniowie zdobywali nowe umiejętności podczas kurs profesjonalnej obsługi konsumenta

 

Na przełomie stycznia i lutego 2021 r. uczniowie kształcący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w ramach projektu „Świętokrzyskie ZSCKR kształcą nowocześnie i adekwatnie do aktualnych wyzwań” uczestniczyli w 30 godzinnym kursie ,,Profesjonalnej obsługa konsumenta” podczas którego poznali m. in.  nowoczesne techniki prezentacji zastawy stołowej, techniki noszenia naczyń i tac oraz różnorodne style obsługi gości. Kurs był dla uczniów bezpłatny.

 

GALERIA ZDJĘĆ

 

Opublikowano: 23 lutego 2021 20:25

Kategoria: Aktualności

Wyświetleń: 380

Wszelkie prawa zastrzeżone © ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO im. Adolfa Dygasińskiego w Sichowie Dużym

Realizacja: Superszkolna.pl