Kurs Carvingu

Trudnej sztuki Carvingu, czyli umiejętności rzeźbienia w owocach i warzywach, mogli nauczyć się uczniowie w ramach projektu "Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sichowie Dużym dostosowuje kształcenie do aktualnych trendów w gospodarce”. W zajęciach tych uczestniczyli uczniowie klasy II i III kształcący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Jak przebiegały zajęcia i czego nauczyła się młodzież w czasie ich trwania, najlepiej zobaczyć przeglądając galerię zdjęć. Warto nadmienić, że warsztaty trwały tylko trzy dni, a efekt końcowy robi naprawdę duże wrażenie. Na zakończenie kursu wszyscy uczniowie otrzymali certyfikaty ich ukończenia.
Tekst:E. Sztaba
Foto: W. Patrzałek
Opublikowano: 25 listopada 2019 21:54
Kategoria: Aktualności
Wyświetleń: 766