Aktualności

14 listopada 2019 12:32 | Aktualności

Warsztaty profesjonalnej obsługi konsumenta I i II stopnia, oraz poznania oprogramowaniem GASTRO – POST

W ramach projektu, ,ZSCKR w Sichowie Dużym dostosowuje kształcenie do aktualnych trendów w gospodarce” realizowanego w Naszej Szkole, kolejna grupa uczniów ma możliwość uczestniczenia w warsztatach, profesjonalnej obsługi konsumenta I i II stopnia, oraz poznania  oprogramowaniem GASTRO – POST. Program ten będzie wykorzystywany w trakcie nauki z zakresu obsługi konsumenta, jak również umożliwi uczniom poznanie na czym polega prowadzenie prawidłowej gospodarki magazynowej w zakładzie gastronomicznym. W drugiej edycji warsztatów uczestniczą uczniowie klasy II i III Technikum kształcący się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Po ukończeniu szkolenia młodzież otrzyma certyfikaty ukończenia kursu, co pomoże im w przyszłości być bardziej konkurencyjnym na rynku pracy.
 
                                                                      GALERIA ZDJĘĆ                                    
 
 
Tekst: E. Sztaba
Foto: W. Patrzałek

Przeczytano: 214 razy. Wydrukuj|Do góry

Stopka